Welkom

Stucadoorsbedrijf Alain Goverde BV is een landelijk opererend afbouwbedrijf gevestigd aan de Hemelrijk 14 te Boxtel (Noord-Brabant).

Het bedrijf heeft een jarenlange ervaring zowel in de woning- en utiliteitsbouw als bij renovatie.

 

Alle voorkomende stucwerkzaamheden, van traditioneel (handmatig) tot machinaal (spuitwerk), van behangklaar tot sierpleister, worden uitgevoerd door een gemotiveerd team van vakkundige stucadoors die allemaal gecertificeerd zijn. Stuk voor stuk zijn deze mensen nauw verbonden met het ambacht door een goede opleiding en veel praktische ervaring. Kortom, een team dat helemaal
thuis is in de bouwwereld.


Het bedrijf is in 1982 opgericht door Alain Goverde en is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel stucadoorsbedrijf waar vakkundigheid en kwaliteit voorop staan. Op dit moment zijn er 24 fulltime stucadoors en 3 parttime kantoormedewerkers in dienst, die producten van hoge kwaliteit leveren door hun gedegen opleiding en door gebruik te maken van uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen.

Sinds December 2007 is ons bedrijf vernieuwd met een nieuwe showroom. wij kunnen u nog beter van dienst zijn met onze producten. Breng vrijblijvend een bezoek aan onze showroom, en laat u informeren over de mogelijkheden op gebied van stucadoorswerken.